2007. november 1., csütörtök

Vélemények az MBT -ről

Kaptam a napokban egy kedves levelet valakitől. Szó szerint idézem:

Üdvözletem mindenkinek!

Tegnap kaptam egy kellemes hangú levelet, amelyben arra kértek, hogy egy kérdőív kitöltésével véleményezzem az MBT Pontban szerzett tapasztalataimat.

Természetesen megtettem, azonban az ottani helyszűke miatt, itt szeretném még hozzátenni, hogy kevés olyan céggel van dolgom, mint ez.

(Vállalkozásfejlesztéssel foglalkozom, úgyhogy bőven van összehasonlítási alapom :)

- Először is, van egy fantasztikus termék, ami valóban megkönnyíti az emberek életét, és teszi mindezt anélkül, hogy hivalkodó lenne.

- Aztán, van egy jó szervezettség, amit abból gondolok, hogy van minőségbiztosítás (ezalatt azt értem, hogy megtart egy bizonyos szintet, ami alá nem megy, sem a terméket, sem a szolgáltatást illetően, és törekszik arra, hogy az egyre jobb és jobb legyen.)

- Van egy jól képzett személyzet, amiről az üzletben volt szerencsém meggyőződni.

Ennyi az, amit az eddigi élményeim alapján le tudok szűrni és meg kell, hogy mondjam, jólesik a szívemnek. El is mondom mindenkinek.:)

Ha vállalkozóként ügyfelet vagy ha vásárlóként üzletet kívánhatnék magamnak, akkor az, ilyen lenne.

Akkor most az MBT cipőről:A cipőpróbára úgy jutottam el, hogy van egy súlyos gerinc problémám (tornász múlt. aktív versenyzés stb.), amit nem kell még műteni, viszont sovány malac vágtában kellett felkeresnem a gyógytornászt
Tőle hallottam az MBT cipőről. Előtte, a Nordic Walking próbálkozásaim kapcsán találkoztam, hasonlóval, de akkor nem lettem meggyőzve, nem is értettem, mire jó.

A rövid - egyórás - bevezetőm után, most rátérek a lényegre :)
Felvettem a cipőt és felálltam benne. És akkor az én medencém szépen a helyére került. Alám. Ahol mindig lennie kellene, de évek óta nem tudtam magam alá húzni a fent említett probléma miatt.

Ezután útra keltem ott az üzletben, és néhány perc múlva éreztem, hogy dolgozik a külső talp élem. Először azt gondoltam, hogy csak bebeszélem magamnak, de aztán gyanús lett, hogy a lábszáram külső részében is hasonló érzésem van.

Kb. 15 perc után egészen egzotikus helyeken kezdtem izmokat érezni, a lábamban, fenekemben, hátamban. Biz’ isten, nem tudtam, hogy ott is vannak izmok. Vagy, hogy kellene lenniük.:)
A próba végén aztán, levettem a cipőt és felvettem a sajátomat. Hát, őszintén szólva, nem értettem, hogy eddig hogyan tudtam járni benne. De komolyan.

Olyan volt, mint amikor édesapám leszokott a dohányzásról, és azt mondta: “Most, hogy egyre jobban vagyok, rájöttem, hogy nem is tudtam, milyen rosszul voltam.”


Nos, aki idáig elolvasta hosszú lére eresztett bejegyzésemet, és még nem szédül, annak a legjobb szívvel ajánlom az MBT cipőt.

M. Nóra

Amivel Ön biztosan jól fog járni... MBT, az anti-cipő...

Elhatároztam, hogy kialakítom az mbt cipő külön, saját blogját. A régi helyről (http://blog.egeszsegesviz.hu) elkezdem ide föltölteni a régi írásokat, cikkeket. Egyenlőre párhuzamosan fut a régi és az új blog, de pár héten belül a régit megszüntetem teljesen (az a továbbiakban csak és kizárólag a víztisztítással foglalkozik majd), és ez fog majd az MBT cipőről szólni.